joi, 29 septembrie 2016

Tocana de legume cu carne de vita



   Tocana de legume cu carne de vita:)

   Ingrediente:
   -1 bucata de carne de vita,asa cam de 2 kg,
   -1 kg.rosii,combinate,galbene,verzi si rosii,
   -1 bucata vanata,
   -4 cepe rosii,
   -2 morcovi,
   -1 ardei gras,
   -1 gogosar,
   -1 ardei capia,
   -1 cub maggi cu gust de vita,
   -1 lingurita boabe coriandu,
   -1 lingurita tarhon,
   -1 lingurita cimbru,
   -sare dupa gust,
   -50 ml.ulei.

   Mod de preparare:
   -Se taie carnea cuburi si se pune in tigaie cu putin ulei,cimbru,coriandru,tarhon si se lasa sa se prajeasca,asa cam pana dispare surplusul de apa ce este eliminat de carne si carnea este putin rumena,apoi se adauga morcovul,taiat rondele si ceapa taiata julien si se mai lasa pret de cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se opreste focul.
  -Se toaca toate legumele si se pun intr-o oala,peste legume se pune compozitia de carne,se amesteca,se pune un cub maggi,sare dupa gust,se mai adauga cateva linguri de ulei,o canita de apa (100 ml.) si se da oala la cuptor,pana cand carnea este bine fiarta,apoi se opreste focul si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu