vineri, 6 noiembrie 2015

Fursecuri cu nuca de cocos si bezea :)



  Fursecuri cu nuca de cocos si bezea;)

  Ingrediente pentru fursecuri:
  -1 cana de faina de grau-300 gr,
  -100 gr.margarina,
  -2 oua,
  -200 gr.nuca de cocos,
  -2 linguri de zahar,
  -50 ml.vin.

  Ingrediente pentru bezea:
  -2 albusuri,
  -2 linguri de zahar,
  -1 lingura de zahar vanilat,
  -ornamente in forma de inimioare Dr.Oetker,
  -2-3 picaturi de colorant alimentar.

  Mod de preparare:
  -Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga peste ea margarina,ouale,nuca de cocos,zaharul si vinul si se face un aluat fraged pe care il vom pune la frigider si il vom lasa cel putin o ora.Scoatem aluatul il intindem sub forma de foaie si decupam diferite forme,pe care le asezam pe o foaie cerata in tava.
  -Punem la mixat albusurile cu zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o pasta foarte densa,adaugam cateva picaturi de colorant alimentar si continuam mixarea.
  -Punem crema de bezea intr-un posh si ornam biscuitii apoi presuram ornamente Dr.Oetker sub forma de inimioare si dam tava la cuptor la foc iute pentru 15 minute.Sa aveti pofta dragilor!









2 comentarii: