vineri, 20 noiembrie 2015
Ciorba taraneasca
Ciorba taraneasca-reteta maggi
Ingrediente:-
-1 piept de pui(1kg),
-1 rasol de porc afumat(1kg),
-1 morcov,
-1 radacina de pastarnac,
-1 radacina de patrunjel,
-1 gogosar,
-cateva fire de praz,
-3 linguri ulei,
-1 plic bors maggi cu gust de legume si tarate pentru ciorbe romanesti,
-400 gr.smantana,
-4 oua,
-cateva fire de leustean,
-5 cartofi potrivit de mari,
-4-5 catei de usturoi,
-sare dupa gust.
Mod de preparare:
-Se curata rasolul de carne,se taie carnea in bucati mici si se pun la fiert cu apa,sare si cartofii cubulete.
-Se spala firele de praz,se toaca si se pun la undit cu putin ulei,se adauga radacinoasele tocate marunt,gogosarul tocat marunt si pieptul de pui taiat cubulete.Se lasa sa se patrunda bine si apoi se adauga in oala la fiert,peste celelalte ingredinete.Cand totul este fiert,se adauga plicul de bors,sare dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote,apoi se opreste focul.
-Se curata usturoiul,se face mujdei si se amesteca cu smantana si ouale batute spuma,apoi se toarna compozitia peste ciorba,se amesteca usor si se presoara leustean tocat marunut.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Suuper bun <3
RăspundețiȘtergereo ciorba savuroasa si gustoasa arata super
RăspundețiȘtergereO delicatesa!
RăspundețiȘtergereo ciorba savuroasa gustoasa si sanatoasa
RăspundețiȘtergereTu prepari praz mai des decat o olteanca pe care o stiu :))
RăspundețiȘtergereo ciorbita festiva este minunata felicitarii brindusa
RăspundețiȘtergere