joi, 26 noiembrie 2015

Bors de pui cu ciuperci




    Bors de pui cu ciuperci-reteta maggi

    Ingrediente:
    -1 pui,
    -cateva fire de praz,
    -1 morcov,
    -1 radacina de patrunjel,
    -1 gogosar,
    -2 linguri de ulei,
    -400 gr.ciuperci,
    -4-5 cartofi,
    -sare dupa gust,
    -1 plic bors maggi cu gust de legume si tarate pentru ciorbe romanesti,
    - 400 gr.smantana,
    -3 oua,
    -o legatura de leustean verde,
    -4 catei de usturoi.

    Mod de preparare:
    -Se toaca firele de praz si se  pun la undit cu putin ulei,se adauga radacinoasele tocate marunt,gogosarul tocat si ciupercile feliate.Se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se adauga in oala in care am pus puiul taiat bucati,apa si sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand totul este fiert,se adauga borsul maggi,sare dupa gust,se lasa sa traga doua,trei clocote si se opreste focul.
   -Se curata usturoiul,se face mujdei si se adauga peste smantana si oua,se mixeaza bine si se toarna peste bors,se amesteca usor,se presoara leustean verde.Sa aveti pofta dragilor!






3 comentarii: