joi, 19 noiembrie 2015

Bors de fasole



  Bors de fasole-reteta maggi !

  Ingrediente:
  -1 cana de fasole,
  -1 morcov,
  -1 ceapa,
  -1 radacina de patrunjel,
  -1 radacina de pastarnac,
  -3 linguri ulei,
  -1 gogosar,
  -1 plic bors maggi cu legume si tarate pentru ciorbe romanesti,
  -1 borcan bulion ,
  -sare dupa gust,
  -cateva fire de patrunjel verde,
  -cateva fire de leustean verde.

  Mod de preparare :
  -Se spala fasolea si se pune la fiert,se trag cateva clocote,se arunca apa,se clatesc,se pun la fiert cu apa si sare si se fierb la foc mic.
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei.Se toaca toate radacinoasele(morcov,pastranac,patrunjel) si se pun peste ceapa,se pune si gogosarul tocat si se lasa la foc mic sa se patrunda si sa lase suc plin de savoare,apoi se adauga peste fasole la fiert.Cand totul este fiert,se adauga borsul maggi,bulinoul si sare dupa gust,se trag cateva clocote si se opreste focul.Se presoara patrunjel si leustean tocat marunt.Sa aveti pofta dragilor!




 
  

5 comentarii: