vineri, 6 noiembrie 2015
Fursecuri cu nuca de cocos si bezea :)
Fursecuri cu nuca de cocos si bezea;)
Ingrediente pentru fursecuri:
-1 cana de faina de grau-300 gr,
-100 gr.margarina,
-2 oua,
-200 gr.nuca de cocos,
-2 linguri de zahar,
-50 ml.vin.
Ingrediente pentru bezea:
-2 albusuri,
-2 linguri de zahar,
-1 lingura de zahar vanilat,
-ornamente in forma de inimioare Dr.Oetker,
-2-3 picaturi de colorant alimentar.
Mod de preparare:
-Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga peste ea margarina,ouale,nuca de cocos,zaharul si vinul si se face un aluat fraged pe care il vom pune la frigider si il vom lasa cel putin o ora.Scoatem aluatul il intindem sub forma de foaie si decupam diferite forme,pe care le asezam pe o foaie cerata in tava.
-Punem la mixat albusurile cu zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o pasta foarte densa,adaugam cateva picaturi de colorant alimentar si continuam mixarea.
-Punem crema de bezea intr-un posh si ornam biscuitii apoi presuram ornamente Dr.Oetker sub forma de inimioare si dam tava la cuptor la foc iute pentru 15 minute.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata delicios este minunat
RăspundețiȘtergereSunt foarte aspectuase si cred ca si delicioase!
RăspundețiȘtergere