joi, 19 noiembrie 2015

Bors de sfecla rosie




  Bors de sfecla rosie(reteta de post)-reteta Maggi.


  Ingredinete:
  -1 sfecla rosie,
  -cateva fire praz,
  -1 morcov,
  -1 radacina de pastarnac,
  -1 radacina de patrunjel,
  -1 plic bors maggi cu legume si tarte de grau pentru ciorbe romanesti,
  -6 cartofi,
  -1 gogosar,
  -1 borcan de bulion de 800 gr.,
  -cateva fire de patrunjel proaspat,
  -2 linguri de ulei,
  -sare dupa gust.

   Mod de preapare:
   -Se toaca prazul marunt si se pune la undit cu putin ulei,adaugam gogosarul,radacina de patrunjel,de pastrnac,de morcov,tocate marunt si se lasa sa se patrunda pana cand lasa suc plin de culoare si savoare.
   -Intr-o oala punem la fiert cartofii tocati marunt,sfecla tocata marunt,apa si putina sare.Cand radacinoasele sunt patrunse le adaugam in oala peste cartofi si sfecla si lasam sa fiarba totul la foc potrivit.Cand totul este fiert adaugam un borcan de bulion,un plic de bors maggi,mai adaugam sare dupa gust,lasam sa traga cateva clocote si oprim focul.Sa aveti pofta dragilor!







3 comentarii:

  1. pentru o seara de iarna este excelenta preferata mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa ca e plina de viatmine are si o culoare fenomenala!

    RăspundețiȘtergere
  3. sanatoasa si savuroasa preferata mea imi place mult

    RăspundețiȘtergere