marți, 16 septembrie 2014

Masoara timpul cu Casio

Timpul tace si isi deapana clipele fara sa ne dam seama ca viata trece pe langa noi si odata cu ea ne trecem si noi.Insa daca am avea un ceas bun la mana care sa ticaie si sa ne atentioneze la fiecare ticait al sau cum trece timpul ,poate am vedea altfel viata si de ce nu am da o mai mare importanta trecerii vremii peste noi si altele ar fi prioritatile in viata noastra ,sa nu care cumva sa ne trezim ca suntem la final si nu am facut ce ne-am fi dorit sa facem!
 Asa ca m-am hotarat sa achizitionez si eu un ceas pe care sa il fac cadou fiului meu care in curand va implini o frumoasa varsta dar care mereu amana sa faca unele lucruri spunand mereu ,''mai este timp ,de ce sa ma grabesc asa"?
 Am colindat magazinele in cautarea a ceva personalizat,pe gustul celui care il va purta si nimic nu m-a incantat,insa la un clik distanta am gasit ceasuri pe placul meu, dar am tendinta sa cred ca vor fi si pe placul multora dintre voi si desigur pe placul fiului meu ,cel la care m-am gandit atunci cand am pornit in marea aventura de a gasi ceasul potrivit pentru omul potrivit!
 Brandul Casio este un brand ce se vrea a multumi o gama variata de consumatori,dar cred ca tineretul apreciaza cel mai mult acest brand si produsele pe care le comercializeaza si de aceea eu m-am oprit asupra acestui brand!




Acest ceas barbatesc este o alegere perfecta zic eu ,deoarece  are o multitudine de functii numai bune de trezit la viata un tanar asa cum este fiul meu.Arata mareu ora exacta,nu poate pierde nici macar o secunda daca ar fi sa ajunga la timp la intalnire , minutul de gratie se poate acorda oricand celui care intarzaie la servici, data de nastere sau altfel de data nu ar fi ratata caci acest ceas iti arata mereu data , ziua  saptamanii ca sa stii cum sa ocolesti cele trei ceasuri rele , luna ca sa stii cum sa te imbraci sa nu exagerezi cand vine vorba de imbracaminte, cronometru este bun daca iti place sa faci si putin sport, numaratoare inversa, calendar, alarma si cred ca pentru un ceas bun are destule functii,asa ca este un dar perfect pentru o zi de nastere!

 Daca si voi va doriti sa dati timpului adevarata valoare si sa apreciati clipele care se scurg incet si fara sa ne anunte,atunci este bine sa purtati un ceas cu personalitate si in mod clar  veti gasi ceva pe gustul vostru!

10 comentarii:

  1. Multumesc pt. informatii! Da timpul este f. important pt. toti. El nu trece, noi trecem prin timp si totdeuana trebuie sa stim ce ora este, iar un ceas de calitate ne va da satisfactie.Casio este o marca japoneza si ei isi fac temeinic temele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Maria ,cei de la Casio nu se dezmint niciodata,au mereu produse de calitate <3

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara16 septembrie 2014 la 07:10

    frumos articol!-frumos ceas!-calitate garantata!.

    RăspundețiȘtergere
  4. e super, ar fi un cadou frumos si util pt sotul meu

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna informatie :) , imi place mult !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Casio face ceasuri de calitate care m-au cucerit

    RăspundețiȘtergere