Ingrediente-
2 kg.salau proaspat de Prut,
2-3 cepe potrivite,
50 ml.ulei,
2-3 rosii,
1 lamaie,
1 ardei iute,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de gaina,
1 varf de cutit de piper macinat,
100 ml.ketchup picant.
Mod de preparare-
Se curata pestele de solzi,se taie capul ,se curata bine,se spala si se lasa la scurs pe chiuveta.Curatam ceapa si o taiem solzisori de peste si o presuram in tava,peste ceapa asezam pestii,peste pesti presuram maggi secretul gustului, asezam rosiile taiate felii,peste rosii asezam felii de lamaie si adaugam apoi felii fine de ardei iute,turnam uleiul la final si dam tava la cuptor,spre final stropim cu ketchup si mai lasam cateva minute la cuptor,apoi oprim focul.Va iesi un adevarat deliciu culinar pikant.Pofta buna!
mama!!ce bine arata!...trimite-ti prin curier?!!!....
RăspundețiȘtergerevreau si eu o portie arata super
RăspundețiȘtergereUn deliciu ! Si este si foarte sanatos.
RăspundețiȘtergereo reteta delicioasa si sanatoasa
RăspundețiȘtergereador pestele plachie sau ciorba este ca o poezie super reteta ta
RăspundețiȘtergere