duminică, 28 septembrie 2014

Sfaturi pentru hranirea si ingrijirea animalelor de companie



Sfaturi pentru hranirea si ingrijirea animalelor de companie!

Cu toate marcile diferite si toate formulele disponibile pe piata, cumpararea de hrana pentru animale poate parea o sarcina tot mai dificila. Este asadar important sa tinem cont de anumite aspecte, atunci cand vrem sa ne pastram prietenii necuvantatori intr-o conditie fizica cat mai buna, sanatosi si voiosi. Lucrurile de mai jos sunt valabile in special pentru caini, insa unele sfaturi pot fi aplicate si altui context. Gaseste aici hrana pentru animale, in Timisoara si incepe sa echilibrezi corect mesele acestor incredibile fiinte.

!




Nu ignora vizitele la veterinar
Dieta alimentara a unui caine si sanatatea sa sunt legate intrinsec. Deci ce persoana mai potrivita s-ar gasi pentru a ne oferi o recomandare legata de mancare, daca nu medicul veterinar? El sau ea poate sa evalueze conditia corporala a animalului detinut si sa faca o recomandare stiintifica, pe baza rezultatelor. Un medic veterinar poate de asemenea sa mentioneze orice reactii negative ar putea aparea. De exemplu, stiai ca daca animalul tau de casa e la o anumita dieta terapeutica unele mancaruri in conserva ii pot afecta in mod negativ beneficiile dietei urmate?

Nu neglija raportul caloric
In plus, pe langa furnizarea recomandarilor legate de regimul alimentar bine echilibrat, medicul veterinar poate vorbi de constientizarea dietei de calorii. Majoritatea producatorilor de hrana pentru animale vor mentiona numarul de calorii pe site-ul lor, cat si o lista de sugestii pentru o hranire echilibrata (pe spatele cutiilor). Insa acestea s-ar putea sa nu potriveasca cu acuratete cu necesarul de calorii al tuturor cainilor. Veterinarul ramane asadar cel mai bun reper pentru obtinerea unor astfel de recomandari - ele iti vor pastra animalul la o greutate sanatoasa; solutia e optima in special daca vrei  sa amesteci mancarea uscata, cea din conserve cu cea din delicii.

Nu depasi numarul maxim de delicii permise
Chiar daca sunt gustoase, majoritatea deliciilor pentru caini nu sunt echilibrate in ceea ce priveste cerintele nutritionale ale acestor animale (ca ele sa ramana la fel de sanatoase). Lucrul acesta poate fi asemanat cu modul in care noi ar trebui sa consumam ciocolata, de exemplu. Asadar, biscuitii, deliciile speciale, produsele deshidratate ar trebui sa nu reprezinte mai mult de 10% din totalul zilnic de calorii al micilor necuvantatori. Altfel riscam sa se ajunga la anumite deficiente sau excese, de anumiti nutrienti; acestea pot duce la imbolnaviri ulterioare.

Asadar, e bine sa echilibram si stabilim din timp dieta animalelor care ne sunt atat de aproape. Pentru o gama completa de hrana pentru animale, in Timisoara, intra aici! Pune pret pe sanatate si starea optima a catelului sau animalelor tale!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO

5 comentarii:

  1. Sunt atat de devotati oamenilor si noi trebuie sa av em grija de ei, sa duca o viata sanatoasa, fiindca merita din plin.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitarii minunat articol mi-a placut mult

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara28 septembrie 2014 la 22:33

    frumos articol!-felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am un shih tzu si am mare grija de ceea ce mananca, mai ales ca hrana este foarte importanta pentru ca organismul lui sa functioneze asa cum trebuie, sa nu ii cada blanita sau sa apara alergiile

    RăspundețiȘtergere
  5. FELICITARII PENTRU ARTICOL ESTE MINUNAT FRUMOSI CATELUSI

    RăspundețiȘtergere