Piept crocant cu maggi :)
Ingrediente-
1 piept de pui (500 gr.),
1 plic maggi Ideea zilei crocant din cuptor,
2 oua,
50 gr. ketchup picant,
50 gr. sos Arrabbiata.
Mod de preparare-
Se curata pieptul de piele si os ,se spala , se taie fasii subtiri si se da prin ou batut spuma ,apoi prin pesmetul maggi si se pun in tigaie la prajit,se prajesc pe ambele parti.Facem un sos mai apoi din ketchup,sos Arrabbiata si continutul plicului maggi .Se serveste simplu sau ca friptura la o garnitura de legume.Pofta buna!
Arata superb,iar faptul ca descrii in fotografii etapele prepararii preparatului mi se pare benefic!
RăspundețiȘtergeresunt sigura ca e bun, nu are cum sa fie altfel; mergea de minune cu o salata cu de toate
RăspundețiȘtergereeste foarte si bun!..
RăspundețiȘtergereARATA APETISANT MI SA FACUT POFTA
RăspundețiȘtergerearata divin imi place foarte mult reteta
RăspundețiȘtergereO RETETA APETISANTA ARATA DIVIN
RăspundețiȘtergere