marți, 17 iunie 2014

Piept crocant cu maggi

Piept crocant cu maggi :)

Ingrediente-
1 piept de pui (500 gr.),
1 plic maggi Ideea zilei crocant din cuptor,
2 oua,
50 gr. ketchup picant,
50 gr. sos Arrabbiata.

Mod de preparare-
Se curata pieptul de piele si os ,se spala , se taie fasii subtiri si se da prin ou batut spuma ,apoi prin pesmetul maggi si se pun in tigaie la prajit,se prajesc pe ambele parti.Facem un sos mai apoi din ketchup,sos Arrabbiata si continutul plicului maggi .Se serveste simplu sau ca friptura la o garnitura  de legume.Pofta buna!







6 comentarii:

  1. Arata superb,iar faptul ca descrii in fotografii etapele prepararii preparatului mi se pare benefic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina Dragomir21 iunie 2014 la 06:56

    sunt sigura ca e bun, nu are cum sa fie altfel; mergea de minune cu o salata cu de toate

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara22 iunie 2014 la 00:40

    este foarte si bun!..

    RăspundețiȘtergere
  4. arata divin imi place foarte mult reteta

    RăspundețiȘtergere