marți, 3 iunie 2014

Tocanita de ardei grasi

Tocanita de ardei grasi cu mamaliguta si smantana:)

Ingrediente-
1kg.ardei grasi,
6 rosii potrivite,
3 cepe,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
10 gr.piper macinat,
50 ml.ulei,
200 ml.smantana.

Mod de preparare-
Coacem ardeii grasi  pe un gratar la foc iute,ii punem intr-un vas cu capac si ii lasam pana se racesc ,apoi ii curatam de coaja si de seminte,ii clatim si ii lasam la scurs.
Curatam ceapa ,o tocam marunt si o punem in tigaie la prajit,pana se face aurie,apoi adaugam peste ea rosiile taiate felii subtiri si lasam sa fiarba la foc mic,adaugam piper ,maggi secretul gustului si ardeii curatati,mestecam usor si lasam sa fiarba la foc mic in jur de 10 minute.Se serveste cu smantana si mamaliguta.Pofta buna!










8 comentarii:

  1. ce bine arata.....o sa fac si eu saptamana aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut si eu odata, mi-ai deschis apetitul sa-mi mai fac ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pofta buna, este o reteta delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. astept sa apara pe piata ardeii autohtoni si o sa fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai avem mult de asteptat si se coc ardeii in gradinile noastre.Imi plac ardeii gatiti in orice fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. O RETETA MINUNATA CARE ARATA SUPERB

    RăspundețiȘtergere
  7. ADOR TOCANITA DE ARDEI GRASI ARATA DE VIS

    RăspundețiȘtergere