marți, 17 iunie 2014

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare :)

Ingrediente-
1 kg.carne de porc slaba tocata,
8 oua,
1/2 lingurita de piper macinat,
2 linguri maggi secretul gustului cu gust de legume,
500 ml.bors acru,
1 ceapa,
2 morcovi,
1 radacina de pastarnac,
4 rosii,
1 ardei kapia  rosu,
500 ml.smantana,
3 linguri mari de orez.

Mod de preparare-
Punem carnea tocata intr-un vas peste ea adaugam 4 oua,piperul macinat si o lingura de maggi secretul gustului si omogenizam foarte bine compozitia.
Curatam apoi legumele ,le spalam , le tocam marunt,apoi le punem la fiert cu o lingura de maggi,cand incepe sa clocoteasca dam focul la mic si facem perisoare mici cam cat un ou de porumbel si le dam drumul usor in oala peste legume,lasam sa fiarba totul la mic,cand sunt fierte adaugam bors dupa gust ,lasam sa traga un clocot si oprim focul. Intr-un vas punem 4 oua si smantana si le mixam foarte bine si turnam compozitia peste ciorba ,mestecand usor,presuram apoi patrunjel verde.Pofta buna!







8 comentarii: