miercuri, 5 iulie 2017

Supa de cocos de tara:)



  Supa de cocos de tara:)

  Ingrediente:
  -1 cocos de tara,galben,rumen si frumos,
  -1 kg.cartofi noi,
  -1 rosie mare,
  -1 gogonica mare,
  -5 morcovi,
  -2 cepe,
  -2 ardei capia,
  -400 gr.smantana,
  -2 oua,
  -1 cub maggi cu gust de gaina,
  -1 dovlecel  patisson baby (Curcubita pepo patissoniana ),
  -1 legatura leustean,
  -sare dupa gust.
  Mod de preparare:
  -Se portioneaza cocosul si  se pune le fiert,fiind cocos de tara nu este nevoie sa spumuim supa,se adauga toate legumele tocate si cartofii,mai putin leusteanul verde,cubul maggi si se fierbe la foc potrivit pana cand carnea este fiarta.Cocosul avand doar patru luni,fierbe foarte usor si de aceea se pune la fiert cu toate legumele si un mic secret,daca cartofii sunt albi,fierb,se sfarama si da consistenta supei.Se mai potrivrste de sare si gust si se opreste focul.Se pun ouale intr-un vas cu smantana,se omogenizeaza,apoi se toarna peste supa,se mai adauga si putin leustean tocat si supa este gata.Sa aveti pofta dragilor!


 

Un comentariu:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA6 iulie 2017 la 23:01

    DELICIOS!LA CUM ARATA CRED CU SIGURANTA CA ESTE FOARTE GUSTOASA!

    RăspundețiȘtergere