joi, 6 iulie 2017

Bors de fasole verde-reteta de post



 Bors de fasole verde-reteta de post:)

 Ingrediente:
 -1 castronel de fasole verde,
 -4 linguri ulei,
 -1 ceapa,
 -4 morcovi,
 -1 ardei capia,
 -1 rosie verde,
 -2 rosii coapte,
 -100 gr.bors acru,
 -1 cub maggi cu gust de legume.
 Mod de preparare:
 -Se toaca ceapa si se pune la prajit cu putin ulei,intre timp se taie morcovii rondele si se adauga peste ceapa,se continua cu rosia verde,ardeiul capia si la final dupa ce ceapa a devenit translucida si uleiul a capatat culoarea galbena se adauga  rosiile tocate marunut si se lasa la foc mic sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
 -Intr-o oala se pune fasolea rupta in bucati cu un cub maggi si se fierbe,cand fasolea este fiarta se adauga peste legumele sotate,se mai adauga apa,putina sare si se continua fierberea la foc potrivit pana cand toate sunt bine fierte.Se mai poate adauga bors acru sau nu depinde de gustul fiecariua.Sa aveti pofta dragilor!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu