joi, 29 iunie 2017
Inghetata de zmeura:)
Inghetata de zmeura:)
Ingrediente:
-1 castron cu zmeura,
-300 gr.zahar,
-500 gr.smantana,
-500 ml.lapte dulce fiert si racit.
Mod de preparare:
-Se pune zmeura cu zahar la frigider peste noapte.
-A doua zi se mixeaza zmeura,se adauga smantana,laptele si se mixeaza la viteza mica,sa zicem la viteza 3,timp de cel putin 10 minute,dupa care se toarna compozitia intr-un vas si se baga la congelator.Din cand in cand se mai scoate vasul si se mai omogenizeaza compozitia,se evita formarea cristalelor de gheata.Se poate servi dupa circa 7-8 ore.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte buna! Am inceput sa prepar si eu din ce in ce mai des inghetata. Cu asa calduri nici nu se poate altfel...
RăspundețiȘtergere