joi, 29 iunie 2017

Inghetata de zmeura:)



  Inghetata de zmeura:)

  Ingrediente:
  -1 castron cu zmeura,
  -300 gr.zahar,
  -500 gr.smantana,
  -500 ml.lapte dulce fiert si racit.
  Mod de preparare:
  -Se pune zmeura cu zahar la frigider peste noapte.
  -A doua zi se mixeaza zmeura,se adauga smantana,laptele si se mixeaza la viteza mica,sa zicem la viteza 3,timp de cel putin 10 minute,dupa care se toarna compozitia intr-un vas si se baga la congelator.Din cand in cand se mai scoate vasul si se mai omogenizeaza compozitia,se evita formarea cristalelor de gheata.Se poate servi dupa circa 7-8 ore.Sa aveti pofta dragilor!









Un comentariu:

  1. Foarte buna! Am inceput sa prepar si eu din ce in ce mai des inghetata. Cu asa calduri nici nu se poate altfel...

    RăspundețiȘtergere