sâmbătă, 24 iunie 2017
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )
Ingrediente:
-3 bucati dovlecei patisson baby,
-2 cepe,
-4-5 morcovi,
-1 kg.cartofi noi,
-700 gr.costita afumata,
-300 gr.piept de curcan,
-bors acru dupa gust si preferinta,
-sare dupa gust,
-1 cub maggi cu gust de afumatura,
-1 rosie verde de gradina,
-2 linguri pasta de tomate,
-1 legatura de leustean,
-cateva linguri de ulei.
Mod de preparare:
-Se toaca ceapa si se pune la prajit,se adauga dovleceii taiati cubulete,morcovii taiati rondele,rosia felii julien,pieptul taiat cuburi si se prajesc usor pana cand isi schimba culoarea si gusturile se patrund si se intrepatrund.Spre final se adauga si costita taiata bucati,se mai lasa pret de cateva minute,apoi se opreste focul.
-Intr-o oala se pune apa,cartofii taiati cuburi,toate ingredientele din tigaie si se fierb la foc potrivit,pana cand costita este fiarta,se adauga un cub maggi,pasta de tomate,bors acru si sare dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote,se opreste focul si se presoara leustean tocat.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu