duminică, 4 iunie 2017

Happy Kid Sirop-Imunitate,sanatate si energie pentru orice copil!





 Noi suntem pomul vietii si natura este casa noastra,ne tragem seva din natura si fara natura nu putem trai!
 Am primit spre testare Happy Kid Sirop,un produs natural pe baza de plante medicinale.indiene,ayurvedice pentru copii.
 Acest sirop contribuie la:
  - mentinerea unui apetit si tranzit intestinal normal cu asimilarea eficienta a substantelor nutritive din tubul digestiv si eliminarea toxinelor;
- sustine sanatatea sistemului respirator, sistemului digestiv si hepatobiliar;
- mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului;
- cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.
 Modul de utilizare si doza recomandata:
 -copii 2-4 ani:1 lingurita pe zi,
 -copii 4-8 ani:cate 2-3 lingurite pe zi,
 -copii 8-14 ani:cate1-2 lingurite de 3x pe zi.
 -Se administreaza cu 30 minute inainte de masa,in cure de minim 30 de zile,fiind un produs natural nu produce efecte negative asupra organismului.

  Proprietatile plantelor din compozitie:
Elettaria cardamomum (Cardamom) - semintele de Elettaria cardamomum contin substante bioactive care au actiune tonic-digestiva si ajuta la reducerea balonarilor si a disconfortului abdominal.
Embelia ribes (Vidanga) - fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive si de reducere a balonarii. Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor si eliminarea lor datorita efectului usor laxativ al fructelor.
Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - extractul din radacinile de Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine trazitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
Bacopa monnieri (Isop de apa) - extractul din partile aeriene contribuie la functia cognitiva normala prin mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare.
Aegle marmelos (Bael) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii sistemului digestiv.
Adhatoda vasica (Vasa) - fructele contin vasicina, substanta bioactiva cunoscuta in medicina traditionala indiana datorita proprietatilor sale de fluidificare a secretiilor bronsice si de eliminare a acestora.
Carum carvi (Chimion) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a digestiei si tranzitului intestinal si la reducerea balonarii prin eliminarea gazelor.
Citrus medica (Lime) - fructele ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv, cailor respiratorii superioare si la eliminarea excesului de apa din organism.
Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultura) - extractul din partile aeriene ale plantei ajuta la mentinerea fluiditatii secretiilor bronsice, la functionarea normala a digestiei si la neutralizarea radicalilor liberi.
Mentha piperita (Menta) - extractul din frunze si partile aeriene ale plantei are actiune de relaxare a musculaturii netede a tractului digestiv si se recomanda in balonari, diaree, greata, voma. Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si hepatobiliar.
 Este la promotie daca este achizitionat direct de la sursa !
 Dupa o saptamana de folosire,Luca copilul cu ochii ca cerul pare un alt copil.Este mai vesel,mai energic,mai plin de viata si obrajorii sai sunt mai rumeni si bineinteles mult mai bronzati.Inainte de folosire era apatic si mai tot timpul era somnoros,acum Luca radiaza de sanatate si fericirea de a se bucura mai mult de joaca,de natura si tot ce il inconjoara.
 Va las in compania unui filmulet ce demonstreaza cat este de necesar sa dam copiilor produse naturiste marca Ayurmed!


 

6 comentarii:

  1. Și noi avem siropelul asta.Copilul meu il adora si chiar cere singur sa ii dau, in plus am observat ca ia crescut si pofta de mancare

    RăspundețiȘtergere
  2. Siropelele de la Azurmed le luam si noi. Sunt delicioase si au in componenta doar ingrediente naturale. Imi plac foarte tare si i le dau cu incredere copilului meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. DUMITRASCU LACRAMIOARA5 iunie 2017 la 09:56

    Sunt foarte bune pt imunizarea copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu siropelul acesta. Foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sănătatea copiilor noștri este cel mai de preț cadou pe care îl primim de la viață.
    Ayurmed strânge din natura tot ce este mai bun ca să putem oferii copiilor noștri un plus de energie și sănătate.
    Foarte util articolul,mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am avut probleme cu fata mea cand era mica, nu-i placea gustul siropurilor si se incapatana sa nu le bea oricat insistam eu, asa ca sunt curioasa care-i gustul predominant al acestuia.

    RăspundețiȘtergere