miercuri, 24 mai 2017
Stufat de iepure
Stufat de iepure :)
Ingrediente:
-2 kg.carne de iepure,
-100 ml. vin,
-2 linguri pasta de tomate,
-10 fire ceapa verde,
-10 fire usturoi verde,
-sare dupa gust,
-1 lingurita piper boabe,
- foi de dafin,
-1 lingurita de chili piper de cayenne,
-50 ml.ulei.
Mod de preparare:
-Se pune intr-un vas vinul,condimentele,sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat.Dupa circa 12 ore se prajeste carnea in ulei incins,se scoate si se aseaza pe un platou.
-Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
-Intr-un vas mai mare se pune pasta de tomate,circa 500 ml.apa si se omogenizeaza,peste compozitie se adauga carnea si ceapa,se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava,se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora.Cand zeama a scazut este semn ca stufatul nostru este gata.Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
MAMA....CE BUNATATE!...ARATA SUPER A MAI RAMAS CEVA?!
RăspundețiȘtergere