duminică, 21 mai 2017

Iepure la cuptor



  Iepure la cuptor:)

  Ingrediente:
  -6 bucati de carne de iepure,
  -1 plic maggi ideea zilei,
  -100 ml.vin,
  -2 linguri ulei,
  -2 cepe verzi,
  -1 bucata usturoi verde din gradina mea:)
  Mod de preparare:
  -Se toaca ceapa si usturoiul si se pune in punga magica un rand de ceapa si usturoi tocat,un rand  de carne,pana ce se termina.Se toarna continutul plicului de condiment,vinul,uleiul se leaga la capat si se rastogoleste de cateva ori incet sa se omogenizeze totul.Se pune punga in tava si cu o scobitoare se fac cateva gauri si se da la foc potrivit pentru circa o ora.Cand este gata se taie punga pe mijloc sa se rumeneasca pentru inca cateva minute si se opreste focul.Se serveste cu gogosari in sos si mamaliguta.Sa aveti pofta dragilor!





16 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA21 mai 2017, 22:12

    da...bun foarte bun,delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invidiez pentru talentele culinare si pentru ca reusesti de fiecare data sa ne cuceresti cu ceea ce gatesti. Preparatul arata delicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt sigura ca este o reteta minunata, din pacate eu nu mananc iepure!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul trecut am primit un iepure de la tara si le-am pregatit celor mici friptura la cuptor. Nu eram sigura daca era pe gustul lor, dar s-a nimerit bine si au apreciat ceea ce am pregatit.

    RăspundețiȘtergere
  5. offf, aici nu ma potrivesc in decor. nu mananc iepure, nu pot sa pun gura pe un asemenea blanos

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca e delicios (mai putin gogosarii care nu-mi plac) :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mancat niciodata iepure, nu cred ca as putea vreodata. Am avut un iepuras in casa cand eram mica si pentru mine asta nu e carne de mancat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai mancat de mul iepure, cred ca de un an si ceva. Am totusi o retinere, nu stiu de ce, dar sigur daca mi se pune in fata o farfurie, o mananc fara fite

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce delicios arata! Imi amintesc ca bunica mereu ne gatea friptura de iepure... Chiar a trecut ceva timp de cand nu am mai mancat acest fel :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata bine, dar trebuie mai intai sa prind iepurele, pe la mall se arata mai rar. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte apetisanta reteta! Dar eu nu mananc iepuras sau miel. I-as lasa sa moara de batranete. Mi-e mila. Am impresia ca mananc catelusul meu bichon frise.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noroc cu reteta ta, mi-am amintit ca mai o jumatate de iepuras in congelator. Reteta ta pica la fix. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Desi nu mananc carne de iepure, trebuie sa recunosc ca arata foarte apetisant si mi ai facut pofta de gogosari.

    RăspundețiȘtergere
  14. O singura data am mancat dar eram mai mica si nu mi mai amintesc daca mi a placut sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iammy iammi , o singura data am mancat iepure pe vremea cand eram insarcinata... nu stiu daca a fost bun ca eram in pofte sau asa e el... insa as mai incerca o data dar mi-e si mila de ei ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Am mancat o data iepure si mi-a placut. Cu toate astea nu cred c-as putea sa-l gatesc. Este acelasi principiu ca la miel si nu pot!

    RăspundețiȘtergere