duminică, 21 mai 2017
Iepure la cuptor
Iepure la cuptor:)
Ingrediente:
-6 bucati de carne de iepure,
-1 plic maggi ideea zilei,
-100 ml.vin,
-2 linguri ulei,
-2 cepe verzi,
-1 bucata usturoi verde din gradina mea:)
Mod de preparare:
-Se toaca ceapa si usturoiul si se pune in punga magica un rand de ceapa si usturoi tocat,un rand de carne,pana ce se termina.Se toarna continutul plicului de condiment,vinul,uleiul se leaga la capat si se rastogoleste de cateva ori incet sa se omogenizeze totul.Se pune punga in tava si cu o scobitoare se fac cateva gauri si se da la foc potrivit pentru circa o ora.Cand este gata se taie punga pe mijloc sa se rumeneasca pentru inca cateva minute si se opreste focul.Se serveste cu gogosari in sos si mamaliguta.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
da...bun foarte bun,delicios!
RăspundețiȘtergereTe invidiez pentru talentele culinare si pentru ca reusesti de fiecare data sa ne cuceresti cu ceea ce gatesti. Preparatul arata delicios.
RăspundețiȘtergeresunt sigura ca este o reteta minunata, din pacate eu nu mananc iepure!
RăspundețiȘtergereAnul trecut am primit un iepure de la tara si le-am pregatit celor mici friptura la cuptor. Nu eram sigura daca era pe gustul lor, dar s-a nimerit bine si au apreciat ceea ce am pregatit.
RăspundețiȘtergereofff, aici nu ma potrivesc in decor. nu mananc iepure, nu pot sa pun gura pe un asemenea blanos
RăspundețiȘtergereCred ca e delicios (mai putin gogosarii care nu-mi plac) :P
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata iepure, nu cred ca as putea vreodata. Am avut un iepuras in casa cand eram mica si pentru mine asta nu e carne de mancat.
RăspundețiȘtergereNu am mai mancat de mul iepure, cred ca de un an si ceva. Am totusi o retinere, nu stiu de ce, dar sigur daca mi se pune in fata o farfurie, o mananc fara fite
RăspundețiȘtergereCe delicios arata! Imi amintesc ca bunica mereu ne gatea friptura de iepure... Chiar a trecut ceva timp de cand nu am mai mancat acest fel :)
RăspundețiȘtergereArata bine, dar trebuie mai intai sa prind iepurele, pe la mall se arata mai rar. :))
RăspundețiȘtergereFoarte apetisanta reteta! Dar eu nu mananc iepuras sau miel. I-as lasa sa moara de batranete. Mi-e mila. Am impresia ca mananc catelusul meu bichon frise.
RăspundețiȘtergereNoroc cu reteta ta, mi-am amintit ca mai o jumatate de iepuras in congelator. Reteta ta pica la fix. Multumesc!
RăspundețiȘtergereDesi nu mananc carne de iepure, trebuie sa recunosc ca arata foarte apetisant si mi ai facut pofta de gogosari.
RăspundețiȘtergereO singura data am mancat dar eram mai mica si nu mi mai amintesc daca mi a placut sau nu.
RăspundețiȘtergereIammy iammi , o singura data am mancat iepure pe vremea cand eram insarcinata... nu stiu daca a fost bun ca eram in pofte sau asa e el... insa as mai incerca o data dar mi-e si mila de ei ...
RăspundețiȘtergereAm mancat o data iepure si mi-a placut. Cu toate astea nu cred c-as putea sa-l gatesc. Este acelasi principiu ca la miel si nu pot!
RăspundețiȘtergere