marți, 16 mai 2017

Supa cu piept de pui



  Supa cu piept de pui!

  Ingrediente:
  -1 caserola cu piept de pui,fara os,circa 1,5 kg.,
  -1 ceapa,
  -3 linguri ulei,
  -1 legatura de leustean,
  -1 plic maggi ideea zilei pentru spaghete carbonara,
  -1 cana cu lapte dulce,400 ml.,
  -sare dupa gust,
  -bors acru doar pentru cei care doresc ceva mai acru.
  Mod de preparare:
  -Se toaca ceapa si se prajeste cu putin ulei,pana devine aurie,se adauga peste ea pieptul de pui,taiat cubulete si se lasa la prajit pana cand se rumeneste,dupa care se adauga doi,trei litri de apa si se lasa sa traga cateva clocote.
  -Se pune intr-un castron 100 ml.apa si peste apa se adauga continutul plicului maggi ideea zilei,se omogenizeaza cu un tel si se adauga apoi laptele dulce.Se toarna aceasta compozitie in oala,se adauga bors si sare dupa gust si se fierbe la foc potrivit inca patru minute,dupa care se opreste focul si se presoara leustean tocat marunt.Sa aveti pofta dragilor!
 -Supa iese consistenta,este usor de facut,extrem de delicioasa si se poate servi cu mamaliguta!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu