vineri, 24 iunie 2016

Un ceai rece pentru o vara fierbinte



 
 Vara,curcubeu de culori si armonii,se invart in univers,se sparg in milioane de molecule in toate formele si culorile si se revarsa peste pamant,facand din acest anotimp cel mai frumos si mai minunat ciclu anual.Asemenea acestui minunat anotimp,vara si frunza de ceai cade peste apa fiarta,se invarte intr-o avalansa de miscari si elimina,milioane de molecule care dau savoare,culoare si energii nebanuite,facand din cei care o sorbesc sa devina una cu universul si sa simta ca natura le trece prin vene!Daca stam bine sa ne gandim nu stim de cand exista univers sau de cand exista frunza de ceai,dar eu tind sa cred ca Universul si frunza de ceai sunt darul divin ce au venit impreuna,pentru a ne bucura de o viata binecuvantata.

  Arta ceaiului fac dintr-o licoare banala,la prima vedere,o arta de a prepara si a savura aceasta bautura.In combinatii din cele mai nastrusnice,cu gusturi ce ne gadila papilele gustative,aceasta licoare poate fi servita fierbinte,calda sau rece.Pe timpul verii noi o preferam rece,pentru a simti gustul naturii intr-o micuta ceasca si trupul sa se racoreasca si sa se incarce de energie cat pentru o viata.
 Ceaiul de fructe este pentru mine un adevarat balsam pentru trup si suflet si ori de cate ori am ocazia invit pe cei dragi mie,pe prieteni si pe toti cei care doresc sa incerce ceva nou sa deguste,sa guste si sa se bucure de energie la o ceasca de ceai si de o mare racoreala pe timp de vara.Aceste ceaiuri au arome uimitoare, ingrediente unice care ne imbie la momente de relaxare, departe de agitatia cotidiana.Ceaiurile infuzie de fructe sunt atent selectionate,pentru ca noi sa ne putem bucura in voie de gusturi desavarsite.
 Marea racoreala ne arata cum sa preparam corect aceasta licoare magica,plina de culori si toata natura este intr-o singura ceasca:




 Daca si tu iubitorule de natura iubesti acest superb anotimp-vara,daca iti place ca natura sa iti curga prin vene,te invit alaturi de mine la o ceasca dintr-o licoare minunata,numita ceai.Daca cumva nu esti convins,eu iti las cateva informatii despre ceea ce ne ofera Arta ceaiului:
  1. Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai
  2. Ice Tea by Arta Ceaiului iti ajunge toata vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul nostru online, ti le livram acasa in 24 – 48 de ore si le ai la dispozitie oricand ai chef sa te racoresti
  3. Ice Tea by Arta Ceaiului nu ingrasa, putand fi preparat fara zahar, sau adaugand o cantitate mica de miere sau indulcitor natural
  4. Ice Tea by Arta Ceaiului vine intr-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinatii inedite de fructe “autohtone”: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.
  5. Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atat in varianta fara teina de catre copii sau cei care vor sa reduca continutul de cofeina consumat, sau in varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze in timp ce se racoresc.
  6. Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensitatii gustului si poti sa-l iei peste tot cu tine intr-o cana termos.

2 comentarii: