marți, 21 iunie 2016

Rulada cu dovleac



  Rulada cu dovleac:)

  Ingrediente:
  -1 pachet aluat foietaj,
  -1 dovleac placintar-cam 1kg.,
  -150 gr.zahar vanilat cu grad scazut de vanilie,
  -1 ou,
  -1 lingurita scortisoara macinata.

  Mod de preparare:
  -Se curata dovleacul de coaja,de seminte si se da prin razatoarea mica,apoi se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara.
  -Se decongeleaza foile la temperatura camerei si cand sunat gata,se intind pe masa de lucru.Pe jumatate de foaie se intinde 1/2 din compozitia de dovleac,se ruleaza usor si cealalata jumatate de aluat se franjureaza.Se ia fiecare franjur,se rasuceste si se aplica pe rulada formata.Cand se termina de aplicat toate franjurile,se unge rulada cu ou batut si se da la cuptorul incalzit deja.Cand sunt rumene este semn ca s-au copt si se scot din cuptor,se ung cu miere de albine si se servesc.Sa aveti pofta dragilor!







Un comentariu: