duminică, 24 ianuarie 2016

Tochitura moldoveneasca :)



  Tochitura moldoveneasca :)

  Ingrediente:
  -3 kg.carne de porc(pulpa),
  -1 kg.carne de porc-costita,
  -1 bucata ficat de porc,
  -cateva fire de carnati,
  -500 ml.vin alb,
  -2 cepe mari,
  -1 capatana de usturoi,
  -1 lingura sare,
  -1 lingura oregano,
  -1 lingura coriandru,
  -1 lingura piper boabe,
  -5-6 foi de dafin,
  -200 ml.ulei,
  -1 cana apa,300 ml.

  Mod de preparare:
  -Se taie carnea bucati, potrivit de mari,se spala si se pune intr-un vas,suficient de mare,se adauga toate ingredientele,se pune capac si se lasa la fiert la foc mare.Cand carnea este aproape fiarta se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca.Se serveste cu mamaliguta calda,cu ochiuri si putina branza sarata de capra.Sa aveti pofta dragilor!






5 comentarii:

  1. Asa! Ieri am facut si eu ceva de genul. Dar fara ficat ca nu stiu de ce, iese tare cand e prajit. Doar gratar imi place ficatul de porc. Mmmm, ce salivez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaaiii,da' ce-mi placeee,super buna,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata si ce buna trebuie sa fie

    RăspundețiȘtergere