luni, 18 ianuarie 2016

Mancarica de ceapa cu pipote de curcan



  Mancarica de ceapa cu pipote de curcan:)
  

  Ingrediente:
  -1 kg.pipote curcan,
  -1 lingura oregano,
  -4 cepe mari,
  -1 lingura sare,
  -4 foi de dafin,
  -1 ardei iute uscat,
  -2-3 linguri pasta de tomate,
  -2 linguri faina de grau,
  -1 capatana de usturoi.
  
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa ,se toaca si se pune intr-o oala,se adauga pipotele spalate,sare,usturoiul curatat,foi de dafin,ardeiul iute tocat fin si oregano.Se adauga apa cat sa cuprinda toate ingredientele si se pune la fiert la foc mic cu capac.Cand totul este fiert,se adauga pasta de tomate mixata cu faina de grau si un polonic din zeama din oala.Se amesteca usor si se mai lasa vreo zece minute la fiert,apoi se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta calda si castraveti murati.Sa aveti pofta dragilor!




3 comentarii: