duminică, 3 ianuarie 2016
Peste la cuptor
Peste la cuptor-sturion(polyodon spathula)
Ingrediente:
-1 peste-4,5 kg.,
-3 cepe,
-2 morcovi,
-1 capatana de usturoi,
-condimente de peste,
-1 lingurita sare,
-3 linguri pasta de tomate,
-3 linguri de ulei,
-2 rosii,
-1 lamaie,
-1 bucata de telina,
Mod de preparare :
-Se curata pestele,se taie sub forma de madalioane,se spala, se sareaza si se lasa la scurs.Capul si coada se va folosi la ciorba.
-Se curata radacinoasele,se taie si se aseza in tava,asezam pestele,alte legume si condimente de peste.
- Punem pasta de tomate intr-un vas,adaugam peste ea o canita de apa,amestecam bine si turnam compozitia in tava,adaugam iarasi legume,felii de rosii,felii de lamaie,ulei si dam tava la cuptor.
-Acest peste nu are oase tari,are oase cartilaginoase care se topesc in timpul prepararii,deci este perfect la orice masa.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Super reteta, o sa incerc,te pup <3
RăspundețiȘtergeredelicioasa preferata mea arata super
RăspundețiȘtergereM-ai omorat! Vreau si eu spathula ca a ta:)) !!!!!!
RăspundețiȘtergereCe e ala? Rechin? Waw! Eu sunt moarta dupa peste. Las orice mancare atunci cand e vorba de peste.
RăspundețiȘtergere