vineri, 15 ianuarie 2016
Pui umplut cu legume in vin rosu
Pui umplut cu legume in vin rosu:)
Ingrediente:
-1 pui,de circa 2 kg.,
-1 lamaie,
-200 ml.vin rosu,
-1 lingura oregano,
-2 cepe,
-1 bucata praz,
-1 gogosar rosu,
-1 morcov,
-1 radacina de pastarnac,
-1 borcanel de ciuperci,
-2 linguri orez,
-sare dupa gust,
-4 linguri ulei.
Mod de preparare :
-Se curata ceapa si se pune la undit,se adauga prazul tocat marunt,morcovul ras,gogosarul tocat marunt,pastarnacul tocat, cipercile,orezul,sare dupa gust si se lasa sa se patrunda.Cand toate legumele isi schimba culoarea,umplem puiul care a fost spalat si lasat la scurs de apa.Mie mi-a mai ramas putina compozitie si am luat pielea de la un piept de pui,am pus compozitia pe piele,am adunat marginile si le-am legat cu un fir de ata.
-Se pune puiul in tava,se presoara peste el putina sare,oregano,vin rosu si putin ulei.Se orneaza cu felii de lamaie,se pune capac la vas si se da la cuptor,la foc potrivit.Cand incepe sa se rumeneasca,se ia capacul si se mai lasa la cuptor,pret de cateva minute,apoi se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte aspectos se prezinta si evident va fi gustos !
RăspundețiȘtergereSuper reteta,imi place si eu fac mereu,te pup <3
RăspundețiȘtergeredelicios si savuros cu vin puiul este o bunatate
RăspundețiȘtergeresuper reteta , o voi incerca si eu
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie delicios!!!!!
RăspundețiȘtergere