luni, 29 septembrie 2014

Un parfum cat un milion de cuvinte






 Frumoasa este viata atunci cand suna ceasul in zorii diminetii si narile ni se deschid la mirosul cafelei dulce amarui  ,dar mai frumoasa este atunci cand mirosul unui parfum fin patrunde enigmatic prin toti porii si toate simturile noastre se trezesc la viata !

 Parfumul unei flori,parfumul fanului abia cosit ,al lemnului din padurile pe care le colind mereu sau al marii la rasarit de soare ma face sa vibrez ,sa visez mereu la marea iubire,la sufletul pereche si sa fiu eterna indragostita de tot ce inseamna natura si de tot ce natura ne ofera cu multa daruire.
 Asa cum eu visez mereu la natura ,la parfumul naturii si la iubirea eterna asa viseaza si marii parfumieri ai lumii , inspirati de natura ,de  iubire si creeaza parfumuri pentru a inobila iubirea lor si pasiunea lor .Caci creeatorii de parfumuri sunt mereu niste visatori ,niste indragostiti si visele lor se transforma in lichidul magic care ne imbata simturile si ne face si pe noi sa fim visatori si mereu indragostiti.

 Gandul imi zboara undeva la malul marii pe o terasa cu sufletul meu pereche alaturi si muzica se aude in surdina ,insa eu simt ca visez la el si la mirosul  parfumului sau,un parfum puternic,placut,modern , bogat si toata atentia mea este indreptata spre el.Paco Rabanne face pentru mine cat un milion de cuvinte si imi place doar sa il privesc,sa simt mirosul sau si sa ascult muzica in surdina.De fapt muzica canta foarte tare ,insa eu sunt indragostita de sufletul pereche si de parfumul sau .In rest totul e poveste.O poveste in care eu am daruit din iubire un parfum celui iubit sa ma bucur de el si de mirosul enigmatic al parfumului sau!


Parfumuri online  ne sta la dispozitie mereu cu o gama variata de parfumuri originale, doar la un clik distanta avand parfumuri creeate de cei mai mari parfumieri ai lumii ,pentru toate varstele si pentru toate gusturile.
Preturile sunt foarte atractive si daca cumparam doua parfumuri ,transportul este gratuit!





  


11 comentarii:

  1. un articol pe placul sufletului meu. toate parfumurile imi plac, dar cum l-ai descris, m-a facut sa ma indragostesc de el ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara30 septembrie 2014 la 04:07

    foarte frumos parfumul!-si articolul la fel.pretul e bun si oferta la transport e ok.multumim de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. parfumurile au o poveste frumoasa plina de iubire

    RăspundețiȘtergere
  4. parfumul minunat de calitate super articol

    RăspundețiȘtergere
  5. UN ARTICOL INTERESANT DESPRE UN PARFUM MINUNAT

    RăspundețiȘtergere
  6. un produs de calitate. felul in care l ai descris m a convins sa l incerc

    RăspundețiȘtergere
  7. sotul meu foloseste acum 1 Million si e foarte nultunit de el

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador acest parfum .Frumos articolul .Mariana Cioranu.

    RăspundețiȘtergere
  9. parfumurile sint cadouri minunate cu orice ocazie

    RăspundețiȘtergere