miercuri, 10 septembrie 2014

Magazinul meu de suflet-Bocris.ro

 Cand iubesti natura iti doresti cu ardoare ca fiecare clipa minunata sa fie surprinsa pentru eternitate , sa fie daruita si impartasita cu multa dragoste si celor care iubesc ca si tine natura si tot ce este frumos .Insa cum sa faci acest lucru fara un aparat foto bun?

 Magazinul online IT  este magazinul de suflet de unde imi pot achizitiona o camera foto ieftina cu toate dotarile de care am eu nevoie in aceasta minunata toamna ,care se anunta a fi o toamna lunga si frumoasa si credeti-ma ca toamna este cunoscuta ca cel mai colorat anotimp din an si culorile sale fac sa vibreze toate simturile noastre!








 Iubesc mult sa calatoresc si in calatoriile mele de-a lungul si de-a latul lumii imi iau mereu cu mine aparatele foto pe care le iubesc caci simt ca fac parte din viata mea .Dar ce te faci cand intr-o saptamana te trezesti cu doua aparate foto stricate din vina mea sau din  vina celor apropiati mie.Am pus aparatul pe masa si un nepotel a si pus mana pe el si l-a scaptat din mana si praf s-a facut.M-am uitat la aparat,m-am uitat la nepotul care avea lacrimile pana la genunchi si nu stiam de cine sa imi fie mila si pe cine sa plang ,aparatul sau nepotul? Am tacut, am inghitit in sec si am sarit sa imi mangaii nepotul si sa ii zic ca "aparate mai sunt si inca vor mai fi",sa nu mai planga si sa nu fie suparat ca matusa isi va lua un aparat foto nou nout,mai frumos si mai rezistent in caz ca va mai cadea jos . Si nepotelul cu lacrimi cat roata carului a inceput sa rada zgomotos si rasul sau m-a facut fericita,m-a facut sa inteleg adevaratele valori ale vietii !Dar cum mereu exista un dar am dat si eu cu dreptul in stangul si cu stangul in dreptul si am stricat si eu un aparat foto in aceiasi saptamana.Am scos aparatul pe geamul masinii sa surprind un motociclist in mers si nu stiu  zau cum s-a facut ca o pietricica a ajuns drept in obiectivul aparatului si uite asa am vazut pe pielea mea ca si eu sunt om si eu pot gresi nu doar cei mici ,nu doar cei din jurul meu si ca orice si oricat am gresi trebuie sa acceptam si sa ne acceptam si sa incercam sa traim frumos si sa intelegem ca un obiect este doar un obiect cu o durata de viata mai mare sau mai mica si ca oricand il putem inlocui cu un alt obiect la fel de bun sau de ce nu unul chiar mai bun.
 In cautarea mea a unui aparat foto bun am gasit magazinul Bocris.ro care comercializeaza o gama variata de produse IT si au  aparate foto pe gustul meu.
 Daca va doriti un aparat foto pe gustul vostru sau de ce nu un laptop sau orice produs IT ,Bocris.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii!




5 comentarii:

  1. Fotografiile sunt "imaginea" tuturor amintirilor frumoase pe care le strangem intrun coltisor de suflet. Ne definesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara10 septembrie 2014 la 11:41

    felicitari pt.articol!-multumim de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. CAND PLECI INTR-O CALATORIE / VINO MACAR CU O FOTOGRAFIE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bocris.ro are cele mai bune aparate foto un magazin care iti ofera tot ce iti doresti frumos articolul felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  5. cind pleci in vacanta iti trebuie un aparat foto sa faci poze momentelor de neuitat

    RăspundețiȘtergere