joi, 25 septembrie 2014

Femeia moderna cu Mylash



Femeia moderna este mama,sotie ,femeie de afaceri si ca orice femeie ,ea trebuie sa fie mereu frumoasa ,sa se faca frumoasa si placuta tuturor dar in primul rand ei trebuie sa ii placa de cum arata in momentul cand se priveste in oglinda!

Se spune ca frumusetea vine din interior si ca chipul este oglinda sufletului nostru si de aceea eu zic sa avem grija de aceasta magnifica oglinda si sa o facem mereu sa straluceasca de frumusete si sanatate.







 MyLash vine intampinarea noastra cu o gama variata de produse cosmetice care ne ajuta sa fim mereu frumoase si sa ne simtim mandre ca suntem femei,mame,sotii sau femei de afaceri.Asa am gasit cosmetice profesionale ,cu o varietate de produse profesionale de make-up care ofera rezistenta si pigmentare perfecta.
M-am indragostit in mod iremediabil de  baza pentru fardul de ochi cu vitamina A. Aceasta uimitoare formula cremoasa neutralizeaza petele intunecare, venele si roseata inestetica astfel incat fardurile mele isi vor arata adevaratele culori intense si vibrante. Acest produs fixeaza foarte bine machiajul si ajuta la o mai buna amestecare si degradare a nuantelor.
    Vegetalele hidratante, vitaminele si antioxidantii repara si protejeaza ochii. Vitaminele A , E si untul de Shea hidrateaza si hranesc pielea.


  Am eu o nepotica pentru care as cumara ceva deosebit caci ea este o fata deosebita si ii place mereu sa se simta  unica in felul ei .Extensii gene blink-Mink  au o textura fina si matasoasa, sunt usor de aplicat, iar curbura si grosimea sunt perfect definite.
   Extensiile de gene din gama Mink sunt fabricate din fibra PBT, ceea ce le ofera flexibilitate si luciu natural, fiind de asemenea foarte usoare si rezistente. Genele fabricate din acest material sunt foarte asemanatoare celor din par de nurca, de aici si denumirea de par sintetic de nurca, tot mai des intalnita in descrierea acestora.
   Curbura B - incepe cu baza dreapta si se onduleaza usor catre varful genelor. Aceasta curbura este una naturala, asemanatoare celei pe care o realizam cu ajutorul aparatului de intors genele.



 Poate va intrebati de ce am ales MyLash si de ce va recomand acest magazin ?
 Ei bine aici veti gasi cam tot ce va trebuie in materie de frumusete,de infrumusetare ,fara sa colindati magazinele in lung si lat sa cautati un anume produs si unde mai pui ca preturile sunt sub pretul concurentei.
Comenzile se pot face online,telefonic sau prin e-mail si plata se face exact cum dorin noi,prin ramburs,prin transfer bancar sau cu cardul bancar.








4 comentarii: