duminică, 8 iunie 2014

Sanatate de la albinute cu energizant de la miere Sabadus

Norocul a facut sa ma pot bucura de un premiu oferit de Miere Sabadus si am zis sa incerc sa vad daca intr-adevar este asa cum ni se prezinta.
Am primit un borcanel de energizant care arata foarte bine ambalat si cu indicatii despre continut si despre modul de administrare,ceea ce m-a bucurat foarte mult!!





Si am inceput sa consum din el zi de zi exact dupa indicatiile oferite.
Sa va vorbesc despre culoarea placuta pe care o are acest produs natural,despre gustul placut si despre actiunea sa asupra organismului meu.



Daca acum o saptamana eram mai mereu obosita si as fi dorit mereu sa dorm ,acum ma simt mai plina de viata,mai linistita emotional,chiar daca am avut unele probleme in familie care mi-au dat ritmul vietii peste cap si eram foarte stresata.Ce sa mai zic despre raceala pe care a luat-o sotul meu din spital si care pe mine nu m-a lovit.Sa fie oare de la energizantul Miere Sabadus,se prea poate,caci eu am mare incredere in produsele naturale oferite de natura care ne pot aduce sanatatea de care avem nevoie si ma bucur foarte mult caci avem oameni de valoare in tara noastra care pun binele semenilor inaintea binelui sau.Asa ca aduc multumire familiei Sabadus care ne aduce natura in casa noastra si are grija de sanatatea noastra!!

Mai am putin si termin borcanelul de energizant si in mod clar nu ma voi opri aici!!


8 comentarii:

  1. ADOR MIEREA ESTE SANATOASA SI GUSTOASA AS FACE O LIMONADA CU MIERE LAMII ;PORTOCALE SI MENTA SA MA RACOREASCA PE CALDURA ASTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem ceva mai simplu si bun. Sirop de catina cu miere, fara conservanti si nepasteurizat. Simplu, trebuie amestecat cu apa si sucul ii gata :)

      Ștergere
  2. dumitrascu lacramioara9 iunie 2014 la 08:33

    Sanatate curata de la albinute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mierea este un aliment si un medicament

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pt aprecieri.
    De 6 ani tot asteptam clientul care sa fie NEmultumit de energizant si nu-l gasim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa parerea mea nu il veti gasi !
      Mierea de albine si produsele preparate din miere sunt sanatate curata,nu de azi nu de ieri ci de de la inceputurile inceputurilor ,inca de pe vremea cand au fost descoperite albinutele si alimentul minune :mierea"

      Ștergere
  5. Aghinitei Maria19 iunie 2014 la 06:29

    Mierea de la Sabadus, este minunatata pt. sanatate

    RăspundețiȘtergere
  6. mierea DE LA Sabadus ESTE O MINUNE PENTRU TEN CORP SI SUFLET CE-A MAI BUNA ESTE LIMONATA CU MIERE SI LAMII SI COMPOTUL DE STRUGURI CU MIERE

    RăspundețiȘtergere