sâmbătă, 22 februarie 2014

Muschiulet in sos picant

Muschiulet in sos picant
o bucata de muschiulet de porc de 1 kg.,
500 ml.suc de roii,
2-3 ardei iuti,
2 cepe mari
50 ml.zeama de ardei iuti,
10 gr.piper macinat,
o capatana de usturoi,
30 gr.boia de ardei iute,
sare dupa gust,
condimente de porc,
ierburi aromate.
Punem muschiuletul la fiert si ii dam un clocot,doua ,dupa care il acoatem il clatim cu apa rece ,il taiem in doua si il punem in tigaie,peste el adaugam suc de rosii,zeama de la ardei iuti,ceapa taiata solzisori,ardei iuti,,piper,condimente ,boia de ardei iute,sare si ierburi aromate,punem capac si lasam sa fiarba totul la foc mic.Cand sunt gata se servesc cu castraveti murati .Pofta buna!





8 comentarii:

  1. arata suuuper !!!!!!!! cred ca este si foarte delicios :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Savoarea ma cucereste numai cand imi imaginez ce gust poate avea!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata divin superba reteta felicitarii esti o gospodina desavirsita

    RăspundețiȘtergere
  4. O RETETA CARE MA CUCERIT ADOR MUSCHIULETUL

    RăspundețiȘtergere
  5. O RETETA DELICIOASA PENTRU O MASA FESTIVA

    RăspundețiȘtergere