marți, 29 ianuarie 2019

Friptura de rata in sos tomat picant!



  Friptura de rata in sos tomat picant!

  Ingrediente:
  -1 ratoi mare de ograda,sa tot aiba vreo 4 kg.,
  -2 linguri pasta de tomate,
  -1 lingurita oregano,
  -1 lingurita cimbru,
  -1 plic condimente pui picant,
  -1 lingurita piper alb macinat,
  -1 lingura sare,
  -600 ml.apa.
  Mod de preparare:
  -Se portioneaza rata si se pune in tava.
  -Intr-un castronel se pune pasta de tomate,sarea,oregano,cimbru, pierul alb macinat,plicul de condimente de pui picant,apa si se omogenizeaza compozitia,apoi se toarna peste rata,se pune capac sau folie de aluminiu si se da tava la cuptor la foc mare pentru circa o ora sau pana se rumeneste bine carnea.Se serveste cu mamaliguta calda si cu gogosari in sos de mustar sau orice fel de muraturi aveti prin casa.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!










2 comentarii:

  1. Excelenta reteta, multumesc pentru postare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Very good report. Just discovered the web log and
    additionally want to mention that I've truly definitely really enjoyed searching your site threads.
    In fact I’ll end up registering to your own rss and i hope you compose once at once!

    RăspundețiȘtergere