luni, 7 ianuarie 2019

Peste oceanic in sos de bulion




  Peste oceanic in sos de bulion!

  Ingrediente:
  -5 bucati macrou,
  -2 bucati merluciu,
  -200 ml.bulion de gogosari,
  -300 ml.bulion de rosii,
  -1 lingurita sare,
  -ierburi aromate,oregano,
  -50 ml.ulei.
  Mod de preparare:
  -Se curata pestele,se spala,se sareaza si se aseaza in tava,se toarna bulionul de gogosari,bulionul de rosii,se presoara oregano,se adauga ulei si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora,daca focul este mai mare se poate doar si 40 minute,acum depinde de cuptorul fiecaruia,mie imi place sa il pregatesc la foc mic si asa se vor inmuia spinii si se pot consuma mai usor.Se pregatesc repede,cu gust deosebit si usor digerabili.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu