duminică, 22 iulie 2018
Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post!
Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post!
Ingrediente:
-1 kg.hribi gata fierti si taiati,
-4 cepe mari,
-1 gogosar verde,
-1 rosie mare,peste jumatate de kg.rosii,
-1 lingurita cimbrisor uscat,
-1 lingurita boia dulce de ardei,
-1/2 lingurita chilli,
-1 lingurita sare,
-3 linguri ulei de masline.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa si se pune la prajit cu ulei de masline,se prajeste ceapa foarte bine,pana devine translucida,apoi se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda dupa care se adauga rosia taiata cubulete.Se da focul la mic si se lasa sa fiarba bine pana devine un sos,dupa care se pun hribi gata fierti si taiati,se adauga sare,cimbrisor,chilli,boia de ardei,se amesteca si se lasa sa fiarba pret de vreo 10 minute,atat cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile dupa care se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta calda si este o reteta de post foarte buna insa poate fi si reteta de dulce daca se adauga putina smantana,oricare ar fi varianta reteta este absolut delicioasa si inlocuieste carnea cu mare succes.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
GUSTOS SI SANATOS!O MANCARE SUPER DELICIOASA!
RăspundețiȘtergereSanatate curata !
RăspundețiȘtergere