duminică, 8 iulie 2018
Dorada la gratar
Dorada la gratar:)
Ingrediente:
-1 bucata dorada,
-1 lingura ulei de masline,
-1/2 lingurita sare,
-1/4 lingurita piper macinat,
-1/4 lingurita ierburi aromate.
Pantru garnitura:
-gogosari-in-sos-de-bulion-si-mustar
Mod de preparare:
-Se curata si se pregateste dorada,se unge cu ulei de masline,se stropeste cu sare,piper macinat si ierburi aromate,atat pe interior cat si pe exterior si se pune pe gratar.Eu am pus pe o tabla mai groasa dupa ce a fost bine incalzita,asa dorada nu se lipeste de tabla.Se coace pe ambele parti si se serveste cu rarnitura de gogosari in sos de bulion si mustar,o adevarata bunatate si savoare.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
super bun...o manacare sanatoasa si delicioasa!
RăspundețiȘtergere