sâmbătă, 30 iunie 2018

Inghetata cu pepene galben




   Inghetata cu pepene galben:)

  Ingrediente:
  -1 litru frisca vegetala,
  -1 pepene galben mare,
  -4 linguri miere de albine,
  -200 gr.ciocolata neagra,
  -1 lingura whiskey,
  -200 gr.miez de nuca coapta.
  Mod de preparare:
  -Se pune la mixat frisca lichida,pret de cateva minute.
  -Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben,mierea,miezul de nuca coapta si zdrobita,ciocolata bucati,whiskey-ul si se paseaza,nu este necesar sa fie foarte pasat,pot sa ramana si mici bucatele de pepene.Se adauga frisca,se omogenizeaza cu o paleta de sus in sus,apoi se pune vasul la congelator pentru circa doua ore.Din cand in cand mai scoatem vasul si mai amestecam inghetata sa nu se produca aschii de gheata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!











 

Un comentariu: