duminică, 3 iunie 2018
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post:)
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post:)
Ingrediente:
-4-5 cartofi noi,
-600 gr.ciuperci pleurotus,
-1 ceapa,
-1 ardei gras rosu,
-2 morcovi mari,
-1/2 radacina de telina,
-1 radacina pastarnac,
-1 radacina patrunjel,
-200 gr.nuci caju,
-1 lingurita sare,
-1 legatura patrunjel verde.
Mod de preparare:
-Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare.Cand sunt fierte se mai potriveste de sare si se opreste focul.
-Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinuta,se amesteca usor,se presoara patrunjel verde tocat si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa,este reteta de ciorba radauteana doar ca e de post.Pentru cei care doresc,pot adauga cativa cateti de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata bine,sigur e delicioasa!
RăspundețiȘtergere