miercuri, 6 iunie 2018

Clafoutis cu cirese



  Clafoutis cu cirese:)

  Ingrediente:
  -4 oua,
  -100 gr.unt,
  -8 linguri faina de grau,
  -1 esenta de lamaie,
  -1 castronel cu cirese negre,
  -1 plic zahar vanilat,
  -4 linguri zahar,
  -300 ml.lapte dulce fiert si racit,
  -1 strop de sare,
  -1 plic praf de copt.
  Mod de preparare:
  -Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
  -Se amesteca faina cu sare,praf de copt,zahar,peste faina se adauga ouale,laptele,untul topit si esenta si se mixeaza la viteza mare pana se obtine un aluat subtire,un pic mai gros ca la clatite.
  -Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava,peste compozitie se aseaza ciresele fara samburi si se da tava la cuptorul incalzit pentru circa 40 minute.Cand prajitura este gata se scoate si se stropeste cu zahar vanilat,se lasa sa se raceasca si se taie felii.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
  Aceatsa prajitura este pregatita in cadrul zilei #miercureafaracarne.











2 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA6 iunie 2018, 06:05

    BUN,BUN,SUPER ....PRIN CURIER ..CEVA????!!!A MAI RAMAS????!!!

    RăspundețiȘtergere