marți, 18 aprilie 2017

Friptura de iepure



  Friptura de iepure:)

  Ingrediente:
  -1 iepure de tara,
  -200 ml.vin,
  -1 lingurita maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -1/2 lingurita tarhon,
  -1/2lingurita usturoi granulat,
  -4-5 foi de dafin,
  -1 lingurita sare,
  -100 ml.ulei.
  Mod de preparare:
  -Se portioneaza iepurele,se pune intr-o tava,se adauga peste el toate ingredientele mai sus mentionate,se amesteca si se lasa la macerat peste noapte,dupa care se pun la cuptor la foc potrivit.Din cand in cand se mai intorc bucatile de carne sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine.Cand friptura este bine rumenita se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                  
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu