luni, 17 aprilie 2017

Drob

  


   Drob:)

  Ingrediente:
  -maruntaiele de la un miel,
  -2 kg.carne tocata mixta,(vita+porc),
  -10 fire de usturoi verde,
  -12 fire ceapa verde,
  -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -sare dupa gust,
  -1 lingurita piper macinat,
  -5 oua mari de rata gotica + inca 8 oua fierte de rata,
  -1 legatura de patrunjel verde,
  -1 legatura de leustean verde,
  -400 gr.bacon.
  Mod de preparare:
  -Se fierb maruntaiele cu apa si sare,dupa care se lasa la rece,se clatesc si se taie in bucatele mici.
  -Se pune intr-un vas mare carnea tocata,maruntaile de miel tocate,usturoiul,ceapa,patrunjelul,leusteanul tocate,sare,maggi secretul gustului,oua,piper macinat si se omogenizeaza bine compozitia.
 -Se pune in doua tavi hartie de copt,peste hartie se aseaza felii de bacon,se imparte compozitia in patru parti egale si se pune cate o parte in tavi,se aseza cate patru oua in fiecare tava,se completeaza cu cealalta compozitie,se aseaza felii de bacon si se dau tavile la cuptor.Cand aromele isi imprastie savoarea,se poate zice ca drobul este gata si ca se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                        







2 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA17 aprilie 2017 la 07:47

    arata foarte bine,sigur e foarte gustos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place metoda ta fara prapure. Cateodata am cumparat doar o jumatate de miel si atunci n-am avut prapure, asa ca am facut drobul in aluat.

    RăspundețiȘtergere