joi, 27 aprilie 2017

Praz umplut cu salata de icre



   Praz umplut cu salata de icre:)

   Ingrediente pentru salata de icre:
   -2 linguri icre sarate,
   -100 ml.ulei,
   -zeama de la o lamaie,
   -apa minerala,
   -1 ceapa.
   Ingrediente pentru ornare:
   -1 bucata praz mare si gros,
   -1 lingurita maggi secretul gustului.
   Mod de preparare:
   Se pune icrele intr-un castronel si se mixeaza pret de cateva minute,se adauga ulei,putin cate putin,pana se obtine o pasta,din cand in cand se mai adauga cate putin suc de lamaie si cate putina apa minerala si facem salata asa cam cat ne dorim noi.
  -Se taie bucati de praz,nu prea mari,nu prea mici si se pun la fiert cu apa si putin maggi si se lasa la fiert pret de cateva minute,nu mai mult de 5 minute,dupa care se scoate prazul,se trece prin apa rece,se scoate mijlocul si se umple cu salata de icre.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                     




   
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu