joi, 27 aprilie 2017
Praz umplut cu salata de icre
Praz umplut cu salata de icre:)
Ingrediente pentru salata de icre:
-2 linguri icre sarate,
-100 ml.ulei,
-zeama de la o lamaie,
-apa minerala,
-1 ceapa.
Ingrediente pentru ornare:
-1 bucata praz mare si gros,
-1 lingurita maggi secretul gustului.
Mod de preparare:
Se pune icrele intr-un castronel si se mixeaza pret de cateva minute,se adauga ulei,putin cate putin,pana se obtine o pasta,din cand in cand se mai adauga cate putin suc de lamaie si cate putina apa minerala si facem salata asa cam cat ne dorim noi.
-Se taie bucati de praz,nu prea mari,nu prea mici si se pun la fiert cu apa si putin maggi si se lasa la fiert pret de cateva minute,nu mai mult de 5 minute,dupa care se scoate prazul,se trece prin apa rece,se scoate mijlocul si se umple cu salata de icre.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu