joi, 27 aprilie 2017
Sarmale invelite in foi de varza
Sarmale invelite in foi de varza:)
Ingrediente:
-1 kg.orez,
-3 kg.carne tocata mixta,(porc,vita),
-780 gr.pasta de tomate,
-4 oua de rata,
-500 ml.ulei,
-1 lingura piper macinat,
-1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
-2 kg.ceapa,
-3-4 verze murate pentru invelit sarmalele,
-sare dupa gust.
Mod de preparare:
-Se pune carnea intr-un vas mare,peste carne se adauga orezul,ceapa tocata marunt(data prin robot),maggi,piper,sare,ouale crude,pasta de tomate si se omogenizeaza bine compozitia.
-Varza murata se pune la dezacrit cu o seara inainte,dimineata se clateste si se taie in foi,cam cat sa poti inveli o sarma,se pune cu lingura compozitie peste foaie si se ruleaza.Se fac sarmale cat vrem noi de mari,se aseaza intr-o oala mare,se pune apa cat cuprinde peste ele,se mai pune o farfurie peste sarmale,apoi capac si se pun la cuptor.Se fierb la foc mic sa iasa sarmalele gustoase.Cand sunt gata se pot servi simple sau cu smantana.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu