Cand gatesti cu drag si pasiune pentru cei ai casei ai o multumire sufleteasca care nu se poate descrie in cuvinte.Insa cand la masa vin si prieteni de-ai casei care aduc un plus de magie bucatelor alese si se bucura de invitatia de a se aseza la masa ta,atunci chiar simti ca viata este frumoasa si merita totul efortul facut sa poti arata cat de bine este sa fii in centrul atentiei,cat de bine este sa zambesti si sa daruiesti bucurii marunte tuturor celor care te cunosc!
Iubesc natura ,iubesc sa gatesc si iubesc sa scriu povesti despre natura!
Maggi Romania m-a descoperit asa cum sunt eu cu adevarat si am devenit prietena lor de suflet si le multumesc din suflet pentru articolul despre mine si blogul meu-Natura este viata mea!
Din pasiune pentru gatit.
Interviu Brindusa Aluculesei
Incepem anul cu veselie si entuziasm si vorbim despre pasiunea de a gati si despre oamenii care au facut un hobby din asta.
Brindusa este una dintre prietenele noastre de suflet din comunitatea MAGGI, care ne-a impresionat cu decoratiunile ei culinare in luna aprilie si a fost incoronata in ,,Prieteni de-ai casei” editia 2014. Mai stim despre ea ca ii place sa prepare mancare gatita in casa pentru cei dragi, care sa arate bine si sa fie si buna la gust. I-ar placea foarte mult sa vada mai multe retete vechi, din carti sau de pe la bunici, care sa prinda viata in casele oamenilor si iubeste nespus de mult natura.
Brindusa este una dintre prietenele noastre de suflet din comunitatea MAGGI, care ne-a impresionat cu decoratiunile ei culinare in luna aprilie si a fost incoronata in ,,Prieteni de-ai casei” editia 2014. Mai stim despre ea ca ii place sa prepare mancare gatita in casa pentru cei dragi, care sa arate bine si sa fie si buna la gust. I-ar placea foarte mult sa vada mai multe retete vechi, din carti sau de pe la bunici, care sa prinda viata in casele oamenilor si iubeste nespus de mult natura.
Am stat la povesti cu Brindusa Aluculesei care imparte pe blogul ei retete delicioase gatite cu drag si ai multe aflam chiar de la ea in interviul de mai jos.
1. MAGGI: Ce inseamna gatitul pentru tine si cum ti-ai descoperit aceasta pasiune?
Brindusa: Pentru mine gatitul este ceva normal. Este ca servitul cafelei la ceas de dimineata, ca zambetul celor dragi cand se aseaza in fata unei farfurii de mancare cu mult gust si savoare. Nu as putea sa zic ca este chiar o pasiune. Cred mai degraba ca este ceva ce vine din interior. Atunci cand cei dragi se aseaza in fata unei farfurii fade si fara nici o noima, parca nici mancarea nu intra. Insa, cand farfuria este asezata frumos parca nu se mai satura sa infulece.
Brindusa: Pentru mine gatitul este ceva normal. Este ca servitul cafelei la ceas de dimineata, ca zambetul celor dragi cand se aseaza in fata unei farfurii de mancare cu mult gust si savoare. Nu as putea sa zic ca este chiar o pasiune. Cred mai degraba ca este ceva ce vine din interior. Atunci cand cei dragi se aseaza in fata unei farfurii fade si fara nici o noima, parca nici mancarea nu intra. Insa, cand farfuria este asezata frumos parca nu se mai satura sa infulece.
2.MAGGI: Cat de greu este sa intretii un blog culinar?
Brindusa: Nu fac mare lucru sa intretin blogul meu. Postez pe el retete inventate de mine. Si fiindca sunt dintr-un oras mai micut, am posibilitatea sa imi adun din natura mare parte din produsele folosite (ciuperci, vinete, ardei, oua, branzeturi si lactate) si pe altele le cumpar din magazine. Nu imi doresc sa imi fac afacere din blog. Pentru mine natura este pe primul loc si nu as da natura pe statul mereu in fata unui calculator.
3. MAGGI: Cine sunt cititorii tai? Ce ne poti spune despre acestia?
Brindusa: Cititorii mei sunt prietenii mei virtuali de pe retelele de socializare. Insa am observat ca am vizitatori si straini care imi acceseaza blogul de pe Google. Probabil titlu blogului meu atrage vizitatorii. Cei care sunt aproape de mine primesc unele recompense surpriza, fara sa fac tam tam prea mare. Tot ce fac este sa le cer adresa sa le fac cate o surpriza, mai ales celor pe care eu ii stiu un pic mai necajiti, pentru care destinul nu a fost asa darnic.
4. MAGGI: De unde iti iei inspiratia pentru gatit?
Brindusa: Nu sunt bucatar de meserie, insa gatesc mereu cu ce gasesc in frigiderul meu si in camara mea. Caut retete vechi pe la vecinele care detin caietele cu retete si incerc sa dau o nota aparte farfuriei mele, o fac sa fie a mea si doar a mea.
Brindusa: Nu fac mare lucru sa intretin blogul meu. Postez pe el retete inventate de mine. Si fiindca sunt dintr-un oras mai micut, am posibilitatea sa imi adun din natura mare parte din produsele folosite (ciuperci, vinete, ardei, oua, branzeturi si lactate) si pe altele le cumpar din magazine. Nu imi doresc sa imi fac afacere din blog. Pentru mine natura este pe primul loc si nu as da natura pe statul mereu in fata unui calculator.
3. MAGGI: Cine sunt cititorii tai? Ce ne poti spune despre acestia?
Brindusa: Cititorii mei sunt prietenii mei virtuali de pe retelele de socializare. Insa am observat ca am vizitatori si straini care imi acceseaza blogul de pe Google. Probabil titlu blogului meu atrage vizitatorii. Cei care sunt aproape de mine primesc unele recompense surpriza, fara sa fac tam tam prea mare. Tot ce fac este sa le cer adresa sa le fac cate o surpriza, mai ales celor pe care eu ii stiu un pic mai necajiti, pentru care destinul nu a fost asa darnic.
4. MAGGI: De unde iti iei inspiratia pentru gatit?
Brindusa: Nu sunt bucatar de meserie, insa gatesc mereu cu ce gasesc in frigiderul meu si in camara mea. Caut retete vechi pe la vecinele care detin caietele cu retete si incerc sa dau o nota aparte farfuriei mele, o fac sa fie a mea si doar a mea.
5. MAGGI: Ce satisfactii ai de pe urma blog-ului?
Brindusa: In primul
rand, sunt foarte fericita ca am fost declarata bucatarul lunii aprilie
de catre prietenii Maggi, este cea mai mare bucurie a mea. Am castigat
multe premii cu articole ce dezabat alte teme. Imi place sa scriu
povesti dupa teme date. Asa simt ca ma dezvolt si nu raman in urma cu
tehnologia, iar cand ma lauda cineva sunt de-a dreptul incantata, chiar
daca nu castig ceva palpabil.
6. MAGGI: Care sunt cele mai apreciate retete de pe blog-ul tau?
Brindusa: Nu cred ca am retete apreciate mai mult sau mai putin, insa cele mai apreciate sunt retetele inventate de mine care sunt pline de culoare. Se zice ca ambalajul vinde marfa si este foarte adevarat. Cele mai ochioase preparate atrag privirea tuturor.
7. MAGGI: De ce ai ales ca subiect pentru blogul tau ,,natura”?
Brindusa: Sunt nascuta la tara, copilaria mea este legata de sat, natura si dragoste fata de natura. Simt ca la sat este viata mea chiar daca locuiesc la oras. Imi doresc in timp sa ma intorc iarasi la sat, la natura. Pentru mine a munci pamantul si a creste animale este un hobby nu o munca. O fac cu mare drag si orice crenguta pusa in pamant de mana mea devine o planta, caci eu o hranesc cu dragoste. Imi place sa simt roua diminetii cum imi saruta talpile, imi place sa simt pulsul pamantului in palma mea si imi place sa culeg roadele pamantului cu mana mea. De fiecare data cand vorbesc despre natura imi curg lacrimi si nu stiu de ce.
8. MAGGI: Cu ce ingredient gatesti cel mai des?
Brindusa: Imi place sa dau gust si savoare fiecarui fel de mancare si mereu am in bucataria mea o punga de Maggi Secretul Gustului Intensavor cu gust de legume.
6. MAGGI: Care sunt cele mai apreciate retete de pe blog-ul tau?
Brindusa: Nu cred ca am retete apreciate mai mult sau mai putin, insa cele mai apreciate sunt retetele inventate de mine care sunt pline de culoare. Se zice ca ambalajul vinde marfa si este foarte adevarat. Cele mai ochioase preparate atrag privirea tuturor.
7. MAGGI: De ce ai ales ca subiect pentru blogul tau ,,natura”?
Brindusa: Sunt nascuta la tara, copilaria mea este legata de sat, natura si dragoste fata de natura. Simt ca la sat este viata mea chiar daca locuiesc la oras. Imi doresc in timp sa ma intorc iarasi la sat, la natura. Pentru mine a munci pamantul si a creste animale este un hobby nu o munca. O fac cu mare drag si orice crenguta pusa in pamant de mana mea devine o planta, caci eu o hranesc cu dragoste. Imi place sa simt roua diminetii cum imi saruta talpile, imi place sa simt pulsul pamantului in palma mea si imi place sa culeg roadele pamantului cu mana mea. De fiecare data cand vorbesc despre natura imi curg lacrimi si nu stiu de ce.
8. MAGGI: Cu ce ingredient gatesti cel mai des?
Brindusa: Imi place sa dau gust si savoare fiecarui fel de mancare si mereu am in bucataria mea o punga de Maggi Secretul Gustului Intensavor cu gust de legume.
Felicitari , asa de frumos ai raspuns la intrebarea despre natura!, SI NU-I DE MIRARE CA SI TITLUL BLOGULUI REDA DRAGOSTEA TA PT. NATURA !
RăspundețiȘtergeremultumesc mult Maria!
Ștergeremi-a placut foarte mult articolul ai vorbit din suflet foarte frumos felicitarii
RăspundețiȘtergerefoarte frumos articol!-felicitari!natura este viata noastra a tuturor!..felicitari si succes!
RăspundețiȘtergerefelicitarii foarte frumos ai vorbit.
RăspundețiȘtergere