marți, 13 ianuarie 2015

Paste figurine cu sos si piept de pui!




 Ingrediente:
-200 gr.paste fainoase Baneasa copiilor,
-1 cutie rosii cuburi marca sun food,
-1 bucata piept de pui fara pilele si os (500 gr.),
-2 cepe potrivite,
-1 varf de cutit de piper macinat,
-1 lingura maggi secretul gustului intensavor cu gust de legume,
-50 ml.ulei,
-200 ml.ketchup dulce.


 Mod de preparare:
 Se curata ceapa ,se toaca marunut si se undeste pana devine translucida,apoi adaugam peste ea pieptul de pui taiat cuburi,adaugam putin piper macinat si maggi secretul gustului.Lasam sa fiarba bine pana cand pieptul se rumeneste.Adaugam o cutie de rosii cuburi si ketchup-ul si lasam sa fiarba la foc mic pana ce gusturile se intrepatrund.

 Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,le clatim cu apa rece si le punem pe un platou,adaugam sos si ornam cu masline verzi si negre fara samburi.

 Mie imi place sa amestec pastele cu sosul si sa le las pe foc mic cateva minute.Gustul este mai delicios!












3 comentarii: