luni, 22 februarie 2021

Cozonac cu carne in foi de varza murata!

 

   Cozonac cu carne in foi de varza murata!

 

  Ingrediente:

  -1 kg.carne tocata,amestec capra si porc;

  -3 oua;

  - 2 cepe;

  -4 catei de usturoi;

  -foi de varza murata;

  -200 gr. mozzarella;

  -1/2 lingurita piper alb macinat;

  -1/2 lingurita cardamom macinat;

  -1/2 lingurita cimbru;

  -1/2 lingurita paprika;

  -200 gr.mozarella;

  -3 linguri bulion de gogosari.

  -Sare dupa gust.

  Mod de preparare:

  -Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore.

  -Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza devine foarte moale,fina si se lucreaza foarte usor.Recomand acest procedeu si pentru sarmale.

  -Se dau la robot ceapa,cardamomul,usturoiul si se pun peste carnea tocata.Se adauga ouale crude,cimbru,paprika,piperul alb macinat,sare dupa gust si se omogenizeaza compozitia.

  -Intr-o forma de guguluf se pun foile de varza in asa fel incat sa acopere interiorul formei.Se pune compozitia de carne si se presoara mozzarella data prin razatoare.Se unesc foile de varza in asa fel incat sa acopere complet carnea si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand este gata copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.













 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu