Budinca cu paste!
Ingrediente:
-400 gr.paste Baneasa;
-700 gr.branza dulce de vaci;
-300.gr.branza sarata de oi;
-5 oua;
-5 linguri zahar;
-500 ml.lapte dulce de vaci;
-300 gr.smantana.
Pentru decor si un plus de gust,dulceata de zmeura.
Mod de preparare:
-Se fierb pastele cu apa dupa instructiunile de pe ambalaj.
-Se pun toate ingredientele intr-un vas,se omogenizeaza si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt sau ulei.Se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora sau pana cand sunt gata.Se portioneaza si se servesc dupa ce se racesc.Pentru un plus de gust se poate adauga si dulceata de care aveti sau se pot savura asa cum este.Gustul dulce,sarat este unul absolut delicios.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
O reteta excelenta
RăspundețiȘtergere