duminică, 3 iunie 2018

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post:)




  Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post:)

  Ingrediente:
  -4-5 cartofi noi,
  -600 gr.ciuperci pleurotus,
  -1 ceapa,
  -1 ardei gras rosu,
  -2 morcovi mari,
  -1/2 radacina de telina,
  -1 radacina pastarnac,
  -1 radacina patrunjel,
  -200 gr.nuci caju,
  -1 lingurita sare,
  -1 legatura patrunjel verde.
  Mod de preparare:
  -Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare.Cand sunt fierte se mai potriveste de sare si se opreste focul.
  -Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinuta,se amesteca usor,se presoara patrunjel verde tocat si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa,este reteta de ciorba radauteana doar ca e de post.Pentru cei care doresc,pot adauga cativa cateti de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju!




Un comentariu: