luni, 23 octombrie 2017
Friptura de bibilica
Friptura de bibilica:)
Ingrediente:
-2 bibilici din ograda mea,
-2 linguri Ketchup picant chili,
-400 ml.suc de rosii,
-200 ml.vin rosu,
-1 lingurita sare,
- lingurita condiment pentru vanat wild gewurz,
-1 lingurita majoran gerebelt (maghiran ecologic).
Mod de preparare:
-Se portioneaza carnea si se pune la bait in ingredientele descrise mai sus,se lasa peste noapte sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,se aseaza carnea in tava,se toarna continutul lichid,se pune capac si se da tava la cuptor la foc potrivit.cand friptura este gata se serveste cu mamaliguta calda si muraturi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
super delicioasa!multumim de reteta!
RăspundețiȘtergere